TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесими-Кундурос: Има голем потенцијал за продлабочување на економската соработка со Грција

Канал5 - 11.06.2021

Економската соработка со Грција има голем потенцијал за проширување, што може да биде поддржано и преку потпишување на меѓудржавни договори за заштита на инвестициите и избегнување на двојното оданочување.

Бесими-Кундурос: Има голем потенцијал за продлабочување на економската соработка со Грција

CivilMedia - 11.06.2021

Економската соработка со Грција има голем потенцијал за проширување, што може да биде поддржано и преку потпишување на меѓудржавни договори за заштита на инвестициите и избегнување на двојното оданочување.

Бесими-Кундурос: Има голем потенцијал за продлабочување на економската соработка со Грција

Бизнис Вести - 11.06.2021

Економската соработка со Грција има голем потенцијал за проширување, што може да биде поддржано и преку потпишување на меѓудржавни договори за заштита на инвестициите и избегнување на двојното оданочување.

Бесими – Кундурос: Економската соработка со Грција има голем потенцијал

Слободен Печат - 11.06.2021

Економската соработка со Грција има голем потенцијал за проширување, што може да биде поддржано и преку потпишување на меѓудржавни договори за заштита на инвестициите и избегнување на двојното оданочување.

Бесими-Кундурос: Има голем потенцијал за продлабочување на економската соработка со Грција

Frontline - 11.06.2021

Економската соработка со Грција има голем потенцијал за проширување, што може да биде поддржано и преку потпишување на меѓудржавни договори за заштита на инвестициите и избегнување на двојното оданочување.

Бесими-Кундурос: Има голем потенцијал за продлабочување на економската соработка со Грција

Опсервер - 11.06.2021

Економската соработка со Грција има голем потенцијал за проширување, што може да биде поддржано и преку потпишување на меѓудржавни договори за заштита на инвестициите и избегнување на двојното оданочување.

Николовски – Кундурос: Договорот од Преспа помеѓу Република Северна Македонија и Република Грција претставува пример за ...

iPortal - 10.06.2021

Вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски заедно со амбасадорот на Република Грција, Русос Кундурос, ја потенцираа важноста на пријателските и добрососедските односи, како темел за ...

Николовски – Кундурос: Договорот од Преспа помеѓу РС Македонија и Р. Грција претставува пример за пријателско решавање ...

Zoom - 10.06.2021

Вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски заедно со амбасадорот на Република Грција, Русос Кундурос, ја потенцираа важноста на пријателските и добрососедските односи, како темел за ...

Николовски – Кундурос: Договорот од Преспа помеѓу Република Северна Македонија и Република Грција претставува пример за ...

24Инфо - 10.06.2021

Вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски заедно со амбасадорот на Република Грција, Русос Кундурос, ја потенцираа важноста на пријателските и добрососедските односи, како темел за ...