TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исклучените од парно на протест пред Врховниот суд

24 Вести - 16.05.2018

Повеќе од шест години, граѓаните исклучени од топлификација, талкаат по судовите, поради неисплатени давачки за парно, што не го користат. Обвинуваат дека сметките што им стасуваат се копии а не оригинали, бидејќи никогаш не склучиле никаков договор.

(Видео) Протест пред Врховен: „Но пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ

Макфакс - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но пасаран“ денеска пред Врховниот суд во Скопје одржа мирен протест против, како што велат, криминалното и корумпирано судство. Пред судот јавно беа прочитани имињата на 44 судии од Основниот суд 2 и од ...

Исклучените од парно на протест пред Врховниот суд, бараат оставки

24 Вести - 16.05.2018

Граѓаните исклучени од Топлификација го одржаа 180-тиот протест. Овој пат демонстративно застанаа пред Врховниот суд и побараа да ги заштити од овој како што велат, народен грабеж. Обвинуваат дека сметките што ги добиваат за услуга што не ја ...

(Видео) Протест на здружението „Но пасаран“ пред Врховниот суд

Макфакс - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но пасаран“ на протест против криминалот и корупцијата во ...

Исклучените од Топлификација бараат оставки од првите луѓе на Основен суд Скопје 2

Канал 77 - 16.05.2018

Исклучените граѓани од топлификација денеска повторно протестираат. Овој пат, тие организираа собир кај Судска палата. Протестот кој започна пред околу еден час, го организира Здружението „Но пасаран“.

На пладне протест пред Врховниот суд во Скопје

24Инфо - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ најави дека во 12.30 часот пред Врховниот суд во Скопје ќе одржи мирен протест против „криминалното и корумпирано ...

На пладне протест пред Врховниот суд во Скопје

Макфакс - 16.05.2018

Здружение за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ најави дека во 12.30 часот пред Врховниот суд во Скопје ќе одржи мирен протест против „криминалното и корумпирано судство“. Здружението „Но Пасаран“ пред судот јавно ќе ги прочита имињата на 44 ...

Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ

Правдико - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ денеска пред Врховниот суд во Скопје одржа мирен протест против, како што велат, криминалното и корумпирано судство. Пред судот јавно беа прочитани имињата на 44 судии од Основен суд 2 и ...

Се бараат оставки на 44 судии

Фактор - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ најави дека во 12.30 часот пред Врховниот суд во Скопје ќе одржи мирен протест против „криминалното и корумпирано судство“. Здружението „Но Пасаран“ пред судот јавно ќе ги прочита имињата на ...

(ВИДЕО) Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ

А1 On - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ денеска пред Врховниот суд во Скопје одржа мирен протест против, како што велат, криминалното и корумпирано судство. Пред судот јавно беа прочитани имињата на 44 судии од Основен суд 2 и ...

Но пасаран организира мирен протест пред Врховниот суд

24 Вести - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права Но пасаран денеска во 12 часот и 30 минути пред Врховниот суд во скопје организира мирен протест, против, како што велат криминалното и корумпирано судство.

„Но пасаран“ бара одговорност за 44 скопски судии

Нова ТВ - 16.05.2018

Оставки од претседателот на Основен Суд Скопје 2 Илир Сулејмани и администраторот на судот Никола Блажевски побараа денеска од Здружението за заштита на граѓанските права „Но пасаран“ – Скопје кои протестираа пред Врховниот суд поради, како што ...

Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ

Точка - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ денеска пред Врховниот суд во Скопје одржа мирен протест против, како што велат, криминалното и корумпирано судство. Пред судот јавно беа прочитани имињата на 44 судии од Основен суд 2 и ...

На пладне протест пред Врховниот суд во Скопје

Точка - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ најави дека во 12.30 часот пред Врховниот суд во Скопје ќе одржи мирен протест против „криминалното и корумпирано судство“. Здружението „Но Пасаран“ пред судот јавно ќе ги прочита имињата на ...

На пладне протест пред Врховниот суд во Скопје

Скопје инфо - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран“ најави дека во 12.30 часот пред Врховниот суд во Скопје ќе одржи мирен протест против „криминалното и корумпирано судство“. Здружението „Но Пасаран“ пред судот јавно ќе ги прочита имињата на ...

Протест пред Врховен суд

CivilMedia - 16.05.2018

Денеска од 12:30 часот Здружението за заштита на граѓанските права „Но Пасаран – Скопје“ ќе одржи мирен протест пред Врховниот суд против криминалното и корумпирано судство. Здружението Но Пасаран пред судот јавно ќе ги прочита имињата на 44 судии ...

Демонстрации во Скопје – еве што ќе се случува

Sky - 16.05.2018

Здружението за заштита на граѓанските права „Но пасаран“ најави дека во 12.30 часот пред Врховниот суд во Скопје ќе одржи мирен протест против криминалното и корумпирано судство. Здружението „Но пасаран“ пред судот јавно ќе ги прочита имињата на 44 ...