TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во библиотека вратил книга земена пред 84 години

+инфо - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. – Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...

Книга вратена во библиотека по 84 години

А1 On - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. – Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...

Во библиотека вратена книга, изнајмена пред 84 години

Вечер - 09.10.2018

Маж од Луизијана, САД, избегнал огромна парична казна, откако вратил книга во библиотека, која била изнајмена пред 84 години. „Подобро доцна да ја вратиш книгата, отколку никогаш, зарем не? Имавме интересен случај, кога еден маж врати книга во ...

Книга вратена во библиотека по 84 години

Либертас - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. – Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...

Книга вратена во библиотека по 84 години

Вечер - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. – Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...

Книга вратена во библиотека по 84 години

Денешен - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. – Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...

Книга вратена во библиотека по 84 години

Локално - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. – Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...

Никогаш не е доцна: Книга вратена во библиотека по 84 години

Нова ТВ - 11.10.2018

Маж од Луизијана избегнал огромна парична казна откако во библиотека вратил книга која била земена пред 84 години. „Подобро е некогаш да се врати книгата, отколку никогаш, нели? – Имавме случај еден маж да врати книга во нашата библиотека откако ...