TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Робот на Доналд Трамп како се олеснува на позлатен тоалет патува за Лондон

Локално - 16.05.2019

Огромен робот Доналд Трамп, кој зборува и седи на позлатена тоалет, е доставен во Лондон од кинеската провинција Сечуан за протестите кои се организирани во врска со спорната државна посета на американскиот лидер во Велика Британија, пишува ...

(Видео) Во училиште во Виена робот му помага на ученик заболен од рак

Макфакс - 15.05.2019

Доминик, момче болно од рак, седи дома пред таблет и слуша како го поздравуваат неговите школски другарчиња на почетокот на часот. Тој ја следи наставата од дома. Таблетот има програма со која момчето може да управува со робот голем 30 сантиметри.

Во училиште во Виена, робот му помага на ученик заболен од рак (ВИДЕО)

USB - 15.05.2019

Доминик, момче болно од рак, седи дома пред таблет и слуша како го поздравуваат неговите школски другарчиња на почетокот на часот. Тој ја следи наставата од дома. Таблетот има програма со која момчето може да управува со робот голем 30 сантиметри.

(Видео) Робот му помага на момче од Австрија заболено од рак

Н.Македонија - 15.05.2019

Доминик, момче болно од рак, седи дома пред таблет и слуша како го поздравуваат неговите школски другарчиња на почетокот на часот. Тој ја следи наставата од дома. Таблетот има програма со која момчето може да управува со робот голем 30 сантиметри.

Во училиште робот му помага на заболен од рак (ВИДЕО)

Студенти - 16.05.2019

Доминик, момче болно од рак, седи дома пред таблет и слуша како го поздравуваат неговите школски другарчиња на почетокот на часот. Тој ја следи наставата од дома. Таблетот има програма со која момчето може да управува со робот голем 30 сантиметри.