TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, сѐ зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

Слободен Печат - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак” што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

Бриф - 22.01.2021

П Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак“ што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

Опсервер - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак“ што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

Независен - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак“ што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

24Инфо - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак” што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се’ зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

ММС - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак” што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

Бизнис Вести - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак” што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...

Станкоски: Прилепскиот комбинат е подготвен за откуп, се зависи од потпишувањето на договорите со кооперантите на ...

Вечер Прес - 22.01.2021

Прилепскиот тутунски комбинат упатува отворен повик до кооперантите на компанијата „Далија табак” што побрзо да ги потпишат договорите за преземање на тутунот преку Комбинатот. Според Кире Станкоски, генерален директор на Прилепскиот тутунски ...