TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо во септември, градинка во Пионерскиот дом кон крајот на годинава

Кумановски м. - 22.11.2017

loading... Пионерскиот дом во септември требаше да стане детска градинка, но пуштањето на употреба на овој објект е одложен за до крајот на годината. Како што велат надлежните, отворањето на реконструираниот дел доцни поради проблеми со ...

Градинката во Пионерскиот дом ќе биде готова до крајот на годината

Kumanovo News - 21.11.2017

Иако беше ветено дека ќе биде пуштена во употреба во септември, сега нејзино отворање се најавува до крајот на годината. „Техничкиот прием е направен треба да се довршат уште некои работи околу затоплувањето, така да надеваме дека до крајот на ...