TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем

+инфо - 13.01.2018

Ние само сакаме „Фени“ да добие сопственици кои го сакаат најдоброто за фабриката и кои се подготвени да инвестираат во неа, рече тој. Вработените во „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за ...

Следното рочиште за стечајот на Фени на 7-ми февруари

Телма - 12.01.2018

Стечајната постапка за комбинатот Фени се пролонгира за уште еден месец.Причина е жалбата што Кунико ја поднесе против решението за стечај а која сеуште се наоѓа во судот во Скопје што практично значи дека нема предмет по кој денеска требаше да се ...

Заговор за „Фени“, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на Синдикатот за Бугарите

Макфакс - 12.01.2018

Неколкумесечните тврдења дека претседателот на Синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, е продолжена рака на раководството и лобира за бугарската компанија „Енекод“, вработените во фабриката ги поткрепија со аудиоснимка.

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем

Алфа - 13.01.2018

Вработените во „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените. Вработените во „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а ...

Заговор за „Фени“, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на Синдикатот за Бугарите

Точка - 12.01.2018

Вработените во „Фени“ ни ја испратија снимката револтирани од постојаното одложување на постапката преку која се надеваат дека ќе се најде решение за фабриката повторно да почне да работи.

Вработените на „Фени“ не се за издавање на фабриката под наем

Стандард - 13.01.2018

Вработените на „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за фабриката, ниту има некаква инвестиција во неа.

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем

Либертас - 13.01.2018

Вработените на „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за фабриката, ниту има некаква инвестиција во неа.

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем

Сител - 13.01.2018

Вработените на „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за фабриката, ниту има некаква инвестиција во неа.

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем

Нова ТВ - 13.01.2018

Вработените во „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за фабриката, ниту има некаква инвестиција во неа.

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем...

Н.Македонија - 13.01.2018

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем Вработените на „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за ...

Палитов: Давањето на ФЕНИ под закуп не е во интерес на вработените

Фактор - 13.01.2018

Синдикатот на вработени на ФЕНИ предводен од Ѓоре Палитов се противи на одлуката за издавање на фабриката под наем затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за ...

(Аудио) Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“, „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од ...

Макфакс - 13.01.2018

Претседателот на синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, откако вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „Макфакс“ денес испрати демант на текстот со наслов „Заговор за ’Фени’, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на ...

(Аудио)Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“ , „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од ...

Вечер - 13.01.2018

Претседателот на синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, откако вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „Макфакс“ денес испрати демант на текстот со наслов „Заговор за ’Фени’, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на ...

(Аудио)Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“ , „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од ...

Точка - 13.01.2018

Претседателот на синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, откако вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „Макфакс“ денес испрати демант на текстот со наслов „Заговор за ’Фени’, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на ...

АУДИО: Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“ , „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од ...

А1 On - 13.01.2018

Претседателот на синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, откако вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „ Макфакс “ денес испрати демант на текстот со наслов „Заговор за Фени“, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на ...

АУДИО: Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“ , „Макфакс“ во целост ја објави снимката од ...

Либертас - 13.01.2018

Претседателот на синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, откако вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „ Макфакс “ денес испрати демант на текстот со наслов „Заговор за ’Фени’, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на ...

Палитов: Не сме за издавање на „Фени“ под наем

Канал5 - 14.01.2018

Вработените на „Фени“ не се за издавање на нивната фабрика под наем, затоа што со тоа нема никаква иднина за вработените, а закупецот може во секој момент да си оди затоа што не платил ниту денар за фабриката, ниту има некаква инвестиција во неа.