TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во зоолошка само со маски, приватно обезбедување ги предупредува посетителите

Сакам да кажам - 18.10.2020

Приватна агенција за обезбедување волонтерски ќе помага во Зоолошката градина во Скопје да се почитуваат мерките и препораките за заштита од ковид-19. Од овој викенд лиценцирани лица вработени во агенцијата, ги опоменуваат посетителите кои фрлаат ...

Одењето во зоолошка градинка повеќе никогаш нема да биде исто (ВИДЕО)

Кумановски м. - 16.10.2020

Со напредокот на технологијата, се поставува прашањето што може да замени. Значи, постојат предвидувања дека голем број луѓе ќе останат без работа, и што би се случило доколку ги заменат животните во зоолошките градини? Папагали во зоолошка градина ...