TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Порторико: Во операција под назив „Косово“ уапсени шверцери на хероин и кокаин

Макфакс - 20.07.2019

Американската федерална агенција за имиграција и царина (ICE) и специјалните агенти на американското Министерство за внатрешни работи, помогнати од полицијата во Порторико, спроведоа операција наречена „Косово“, во која се уапсени 11 лица за шверц ...

Порторико: Во операција под назив „Косово“ уапсени шверцери на хероин и кокаин

24Инфо - 20.07.2019

Американската федерална агенција за имиграција и царина (ICE) и специјалните агенти на американското Министерство за внатрешни работи, помогнати од полицијата во Порторико, спроведоа операција наречена „Косово“, во која се уапсени 11 лица за шверц ...