TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Србија предлагаат да се забрани камиони да претекнуваат на автопатиштата

4NEWS - 29.09.2022

Српскиот министер за градежништво, транспорт и инфраструктура, Томислав Момировиќ, изјави дека по анализата на компаративните практики и различните пилот-проекти, Министерството испратило иницијатива до јавното претпријатие „Патишта на Србија“ за ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Курир - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Република - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Бизнис Вести - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот” проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија” да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Опсервер - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

MakPress - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Либертас - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Сител - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

24Инфо - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Иницијатива во Србија за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Вечер Прес - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...

Во Србија покрената иницијатива за забрана камионите да престигнуваат на автопатиштата

Во Центар - 28.09.2022

Српскиот министер за сообраќај Томислав Момировиќ денеска изјави дека по анализа на компаративните практики и различни „пилот“ проекти, мистерството испратило иницијатива до ЈП „Патишта на Србија“ да изработат студии за забрана за престигнување на ...