TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Норвешкиот пензиски фонд минатата година изгубил дури 152 милијарди евра

Кумановски м. - 31.01.2023

Норвешкиот државен пензиски фонд денеска објави дека ја затворил 2022 година со најголема загуба во последните 25 години, нагласувајќи го негативното влијание на војната во Украина, високата инфлација и зголемените каматни стапки на инвестициите во ...

Норвешкиот државен пензиски фонд ја заврши 2022 година со голема загуба

Опсервер - 31.01.2023

Норвешкиот државен пензиски фонд соопшти денеска дека ја завршил 2022 година со најголема загуба во последните 25 години, нагласувајќи го негативното влијание на војната во Украина, високата инфлација и зголемените каматни стапки на инвестициите во ...

Норвешкиот државен пензиски фонд ја заврши 2022 година со голема загуба

24Инфо - 31.01.2023

Норвешкиот државен пензиски фонд соопшти денеска дека ја завршил 2022 година со најголема загуба во последните 25 години, нагласувајќи го негативното влијание на војната во Украина, високата инфлација и зголемените каматни стапки на инвестициите во ...

ПЕНЗИСКИОТ ФОНД НА НОРВЕШКА ДОЖИВЕА НАЈГОЛЕМА ЗАГУБА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ: Помалку има дури 152 милијарди евра

Фактор - 31.01.2023

Норвешкиот државен пензиски фонд денеска објави дека ја затворил 2022 година со најголема загуба во последните 25 години, нагласувајќи го негативното влијание на војната во Украина, високата инфлација и зголемените каматни стапки на инвестициите во ...

Норвешкиот државен пензиски фонд ја заврши 2022 година со голема загуба

MakPress - 31.01.2023

Норвешкиот државен пензиски фонд соопшти денеска дека ја завршил 2022 година со најголема загуба во последните 25 години, нагласувајќи го негативното влијание на војната во Украина, високата инфлација и зголемените каматни стапки на инвестициите во ...