TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еве зошто употребата на дезодоранс е опасна

Курир - 13.02.2018

Најголем дел од луѓето секојдневно користат дезодоранс не помислувајќи на опасностите кои се кријат од него. Поради тешките мириси експертите предупредуваат на потенцијалните ризици за здравјето, а поврзани со хемикалиите.

Еве зошто употребата на дезодоранс е опасна

Студенти - 13.02.2018

Најголем дел од луѓето секојдневно користат дезодоранс не помислувајќи на опасностите кои се кријат од него. Поради тешките мириси експертите предупредуваат на потенцијалните ризици за здравјето, а поврзани со хемикалиите.

Ова мора да го знаете доколку употребувате дезодоранс!

Пулс24 - 14.02.2018

Најголем дел од луѓето секојдневно користат дезодоранс не помислувајќи на опасностите кои се кријат од него. Поради тешките мириси експертите предупредуваат на потенцијалните ризици за здравјето, а поврзани со хемикалиите.