TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Рум дум дум“ на „Владо Тасевски“ победник на хористите во Карпош

А1 On - 16.05.2018

Хористите од ООУ „Владо Тасевски“, се победници на годинешниот хорски музички натпревар меѓу училиштата, кој се одржа во холот на ОУ „Димо Хаџи Димов“. Под менсторство на Елизабета Станоевска, со изведба на композицијата „Рум дум дум“, во обработка ...

„Рум дум дум“ на ООУ „Владо Тасевски“ победник на хористите во Карпош

Вечер - 16.05.2018

Хористите од ООУ „Владо Тасевски“, се победници на годинешниот хорски музички натпревар меѓу училиштата, што се одржа во холот на ОУ „Димо Хаџи Димов“. Под менторство на Елизабета Станоевска, со изведба на композицијата „Рум дум дум“, во обработка ...