TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во период на висока загаденост некој намерно ги потпалува скопските контејнери!

Фокус - 13.01.2018

Статистиките покажуваат зголемена фреквенција на намерно запалени контејнери. Изминативе неколку месеци, често може да се забележат контејнери кои горат, најмногу во централното градско подрачје.

Во период на висока загаденост некој намерно ги потпалува скопските контејнери!

Скопје24 - 13.01.2018

Статистиките покажуваат зголемена фреквенција на намерно запалени контејнери. Изминативе неколку месеци, често може да се забележат контејнери кои горат, најмногу во централното градско подрачје.

Горат контејнери низ Скопје потпалувани и во најзагадените денови

Фактор - 13.01.2018

Продолжува потпалувањето на градските контејнери и во денови кога загадувањето на воздухот е на највисоки ниво. Во изминатите години според статистиките се подметнати стотина пожари од кои барем половина е утврдено дека се намерно предизвикани.

Се палат контејнери низ Скопје, и се загадува дури и за празници

Вечер - 13.01.2018

Продолжува потпалувањето на градските контејнери и во денови кога загадувањето на воздухот е на највисоки ниво. Во изминатите години според статистиките се подметнати стотина пожари од кои барем половина е утврдено дека се намерно предизвикани.

Во период на висока загаденост некој намерно ги потпалува скопските контејнери!?

Скопје инфо - 14.01.2018

Статистиките покажуваат зголемена фреквенција на намерно запалени контејнери. Изминативе неколку месеци, често може да се забележат контејнери кои горат, најмногу во централното градско подрачје.