TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски за пораките од Марфи и од Сарацин: На ниту една средба не сум добил аргумент дека мојата позиција за Уставот е ...

360 степени - 02.06.2023

Досега немам слушнато аргумент со кој ќе можат да ме убедат дека јас ова што го зборувам е инаетење, своеглавие и дека на овој начин јас, практично, можам да кажам, да го променам ставот на која било влада, дали германската или американската, ...

Мицкоски за пораките од Марфи и од Сарацин: На ниту една средба не сум добил аргумент дека мојата позиција за Уставот е ...

Либертас - 02.06.2023

“Мицкоски за пораките од Марфи и од Сарацин: На ниту една средба не сум добил аргумент дека мојата позиција за Уставот е инаетење”> Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, вели дека на средбите што ги имал со претставници на меѓународната ...

Мицкоски за пораките од Марфи и од Сарацин: На ниту една средба не сум добил аргумент дека мојата позиција за Уставот е ...

Курир - 02.06.2023

Досега немам слушнато аргумент со кој ќе можат да ме убедат дека јас ова што го зборувам е инаетење, своеглавие и дека на овој начин јас, практично, можам да кажам, да го променам ставот на која било влада, дали германската или американската, ...

Мицкоски за пораките од Марфи и од Сарацин: На ниту една средба не сум добил аргумент дека мојата позиција за Уставот е ...

Република - 02.06.2023

Досега немам слушнато аргумент со кој ќе можат да ме убедат дека јас ова што го зборувам е инаетење, своеглавие и дека на овој начин јас, практично, можам да кажам, да го променам ставот на која било влада, дали германската или американската, ...

Мицкоски за пораките од Марфи и од Сарацин: На ниедна средба не сум добил аргумент дека мојата позиција за Уставот е ...

Нетпрес - 02.06.2023

Досега немам слушнато аргумент со кој ќе можат да ме убедат дека јас ова што го зборувам е инаетење, своеглавие и дека на овој начин јас, практично, можам да кажам, да го променам ставот на која било влада, дали германската или американската, ...