TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шаќири: Го реформираме образованието, ги поттикнуваме учениците да развиваат одговорен однос кон здравјето

Centar - 24.11.2022

Образованието има клучна улога во создавањето можности за развивање позитивни обрасци на однесување поврзани со грижата за здравјето на учениците. Затоа и Министерството за образование и наука посветува посебно внимание на оваа тема, и тоа ...

Алиу: Заедно со невладиниот сектор и меѓународните организации, МОН ги јакне инклузивните капацитети на националниот ...

24Инфо - 23.11.2022

За да можат полесно да се справуваат со предизвиците поврзани со инклузијата, 15 директори од основни и 15 од средни училишта поминаа низ обука во рамки на Проектот за зајакнување на капацитетите на директорите за градење инклузивна училишна ...

Шаќири: континуирано се унапредува образованието на младите Роми и од нив се очекува да учествуваат во креирање на ...

Бизнис Вести - 23.11.2022

„Ниеден бизнис не може да започне без идеја, односно без креативност. Не може да успее без знаење како да се менаџираат работните процеси и не може да се развие без упорност и истрајност во заложбите.

Шаќири: Континуирано се унапредува образованието на младите Роми и од нив се очекува да учествуваат во креирање на ...

CivilMedia - 23.11.2022

Ниеден бизнис не може да започне без идеја, односно без креативност. Не може да успее без знаење како да се менаџираат работните процеси и не може да се развие без упорност и истрајност во заложбите.

Шаќири: Континуирано се унапредува образованието на младите Роми и од нив се очекува да учествуваат во креирање на ...

Скопје инфо - 23.11.2022

Ниеден бизнис не може да започне без идеја, односно без креативност. Не може да успее без знаење како да се менаџираат работните процеси и не може да се развие без упорност и истрајност во заложбите.

Шаќири: Континуирано се унапредува образованието на младите Роми и од нив се очекува да учествуваат во креирање на ...

Курир - 23.11.2022

„Ниеден бизнис не може да започне без идеја, односно без креативност. Не може да успее без знаење како да се менаџираат работните процеси и не може да се развие без упорност и истрајност во заложбите.

Шаќири вели континуирано се унапредува образованието на младите Роми и од нив се очекува да учествуваат во креирање на ...

Нетпрес - 23.11.2022

„Ниеден бизнис не може да започне без идеја, односно без креативност. Не може да успее без знаење како да се менаџираат работните процеси и не може да се развие без упорност и истрајност во заложбите.

Шаќири: Континуирано се унапредува образованието на младите Роми и од нив се очекува да учествуваат во креирање на ...

Lider - 23.11.2022

„Ниеден бизнис не може да започне без идеја, односно без креативност. Не може да успее без знаење како да се менаџираат работните процеси и не може да се развие без упорност и истрајност во заложбите.

Шаќири: Го реформираме образованието, ги поттикнуваме учениците на одговорен однос кон здравјето

Макфакс - 24.11.2022

Образованието има клучна улога во создавањето можности за развивање позитивни обрасци на однесување поврзани со грижата за здравјето на учениците. Затоа и Министерството за образование и наука посветува посебно внимание на оваа тема, и тоа ...