TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два дефибрилатори доби Здравствениот дом во Битола

Тера - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска доби два дефибрилатори донација од израелското министерство за надворешни работи. Оваа помош е наменета за потребите на Службата за Итна медицинска помош и домашно лекување и е од големо ...

Два дефибрилатори за “брза помош“ донација од израелското министерство за надворешни работи

Битола Њуз - 28.10.2020

Службата за Итна медицинска помош и домашно лекување при здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска доби два дефибрилатори донација од израелското министерство за надворешни работи, со што продолжи пријателската соработка помеѓу ...

Два дефибрилатори ќе добие Здравствениот дом во Битола

iPortal - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...

Донација од амбасадата на Израел-Два дефибрилатори за Здравствениот дом во Битола

Канал5 - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел" од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...

Два дефибрилатори ќе добие Здравствениот дом во Битола

24Инфо - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел” од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...

Два дефибрилатори ќе добие Здравствениот дом во Битола

Frontline - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...

Два дефибрилатори ќе добие Здравствениот дом во Битола

Опсервер - 28.10.2020

– Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...

Два дефибрилатори ќе добие Здравствениот дом во Битола

А1 On - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...

Два дефибрилатори ќе добие Здравствениот дом во Битола

MakPress - 28.10.2020

Здравствениот дом „Д-р Хаим Абраванел“ од Битола денеска ќе добие два дефибрилатори кои се донација од израелското Министерство за надворешни работи, соопштија од Израелската амбасада. Оваа скромна помош е наменета за потребите на Службата за Итна ...