TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4

Опсервер - 25.11.2021

ript> Новиот интерфејс обезбедува поголема заштита и уште подобро корисничко искуство – Компанијата Samsung најави дека од денеска ќе започне со воведување на корисничкиот интерфејс One UI 4, најпрвин на серијата Galaxy S21, која ги вклучува ...

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4 - новиот интерфејс обезбедува поголема заштита и уште подобро ...

Точка - 25.11.2021

Компанијата Samsung најави дека од денеска ќе започне со воведување на корисничкиот интерфејс One UI 4, најпрвин на серијата Galaxy S21, која ги вклучува моделите Galaxy S21, Galaxy S21 + и Galaxy S21 Ultra.

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4 - новиот интерфејс обезбедува поголема заштита

Телефони.мк - 25.11.2021

Компанијата Samsung најави дека од денеска ќе започне со воведување на корисничкиот интерфејс One UI 4, најпрвин на серијата Galaxy S21, која ги вклучува моделите Galaxy S21, Galaxy S21 + и Galaxy S21 Ultra.