TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

Курир - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

+инфо - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

А1 On - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

1tv - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

Опсервер - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

Локално - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

ОН: Индија за десет години извлече од сиромаштија 271 милион луѓе

Либертас - 12.07.2019

Индија извлече од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 година, се наведува во последниот извештај на Обединетите нации. Според извештајот, Индија регистрираше брза стапка на намалување на апсолутната сиромаштија на ...

Индија за десет години извлекла 271 милион луѓе од сиромаштија

Слободен Печат - 12.07.2019

Намалувањето на стапката на сиромаштија се мери со отстранување на недостатоците во десет параметри, вклучувајќи инфраструктура, гориво, санитарии и исхрана. Индија извлекла од сиромаштија 271 милион луѓе во периодот од 2006-2006 до 2015-2016 ...