TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов зелен сквер во Аеродром

MTM - 05.03.2021

Град Скопје целосно ја преуреди зелената запуштена површина од 2.000 квадратни метри на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров во општина Аеродром. Во скверот има дрвени елементи наменети за децата што ќе го користат ...

Град Скопје уреди нов зелен сквер во Аеродром

Канал5 - 05.03.2021

На скверот се поставени 14 шаховски табли, стилизирана урбана опрема составена од клупи, корпи за џебен отпад и други придружни елементи, а целиот простор е со лед осветлување. Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата ...

Град Скопје уреди нов зелен сквер во Аеродром

24Инфо - 05.03.2021

Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во Општина Аеродром, Град Скопје целосно ја преуреди со цел граѓаните да можат со уживање да ги спроведуваат своите ...

Аеродромци добија нов зелен сквер од Град Скопје

+инфо - 05.03.2021

Засадивме 350 нови садници од кои 90 високо стеблести и остатокот околу 250 се ниско стеблести садници – кажа Шилегов. Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во ...

Град Скопје уреди нов зелен сквер во Аеродром

Скопје инфо - 05.03.2021

Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во Општина Аеродром, Град Скопје целосно ја преуреди со цел граѓаните да можат со уживање да ги спроведуваат своите ...

Град Скопје уреди нов зелен сквер во Општина Аеродром

Frontline - 05.03.2021

Уредена е зелена површина од околу 2000 метри квадратни, ова е втората од четирите коишто ги започнавме есента. На овој простор во целост го обновивме зеленилото што беше запуштено, се сеќавате овде имаше стари трафики и не беа отстранети нивните ...

Град Скопје уреди нов зелен сквер во Аеродром

MakPress - 05.03.2021

Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во Општина Аеродром, Град Скопје целосно ја преуреди со цел граѓаните да можат со уживање да ги спроведуваат своите ...