TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе блесне за секунда: Избришете го огледалото со оваа намирница и ќе ги отстраните сите дамки и нечистотии

Попара - 03.12.2023

Чајот е природно средство за чистење благодарение на неговата киселост и танини, а црниот чај е најдобар за ова. Може да се користи за полирање валкани и правливи огледала, кои потоа ќе бидат блескаво чисти и без дамки.

Исчистете ги стаклените површини без траги со помош на состојка што ја имате во кујната

Во Центар - 02.12.2023

Многумина сакаат да го исчистат својот дом со целосно природни и евтини опции кои го намалуваат отпадот и изложеноста на штетни хемикалии. Во тоа ќе им помогнат трикови за чистење, кои користат бројни природни состојки како лимон, оцет, сода ...