TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

еМагазин - 26.03.2020

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите.

Концепт рендери на Samsung Galaxy Note20 Plus (ВИДЕО)

USB - 24.03.2020

Samsung Galaxy Note20 линијата телефони се очекува во текот на втората половина на годината. Досега во неколку наврати имавме прилика да слушнеме протечени информации за Galaxy Note 20 моделите, а дојавувачите во последните денови сугерираа дека ...

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Фактор - 26.03.2020

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите.

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Smartportal - 26.03.2020

Корисниците ќе можат да снимаат содржина со помош на најновата технологија на Galaxy камерата, вклучувајќи ја и популарната Single Take опција Скопје – 26 март, 2020 – Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што ...

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Хаштаг - 26.03.2020

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба [1] која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите.

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Машки магазин - 26.03.2020

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба [1] која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите.

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Опсервер - 26.03.2020

– Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба [1] која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите.

Погледнете ги сите нови функции на Galaxy S10 и Galaxy Note 10

Телефони.мк - 26.03.2020

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите.