TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриени апликации на Android што крадат Facebook лозинки

Телефони.мк - 23.01.2018

На Android маркетот со апликации е откриена нов вид на вирус под името GhostTeam, кој е детектиран во 56 апликации од Google Play Store. Целта на GhostTeam е кражба на кориснички имиња и лозинки на Facebook, а воедно и корисниците агресивно се ...

ДАЛИ ГИ ИМАТЕ ?! Овие апликации ја “крадат” лозинката од вашиот Фејсбук профил

Маркукуле - 22.01.2018

Експертите за “IT” сигурност откриваат нов вид злонамерен софтвер во најмалку 56 апликации кои можете да ги пронајдете на “Гугл Плеј”. “GhostTeam” е осмислен за крадење на кориснички имиња и лозинки, а воедно агресивно ќе ве гуши со реклами од ...

Нов вирус краде Facebook лозинки преку Google Play Store апликации

Кајгана - 22.01.2018

Експерти за дигитална безбедност открија нов вид штетен софтвер наречен GhostTeam во најмалку 56 апликации достапни преку Google Play Store. GhostTeam е наменет за крадење на корисничките имиња и лозинки на Facebook, а истовремено агресивно го ...

Вирус краде Facebook лозинки преку Google Play Store апликации

КадеВечер - 23.01.2018

Експерти за дигитална безбедност открија нов вид штетен софтвер наречен GhostTeam во најмалку 56 апликации достапни преку Google Play Store. GhostTeam е наменет за крадење на корисничките имиња и лозинки на Facebook, а истовремено агресивно го ...