TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се тампонираат полските патишта во струмичко

Канал5 - 12.07.2019

Продолжува тампонирањето на полските патишта на територијата на општина Струмица. По тампонирањето на полскиот пат од населеното место Куклиш кон Сачево во должина од 1.000 метри, се работи во атарот на населеното место Просениково и тоа на два ...

Полските патишта во струмичко се решаваат со тампонирање

MakPress - 12.07.2019

Продолжува тампонирањето на полските патишта на територијата на општина Струмица. По тампонирањето на полскиот пат од населеното место Куклиш кон Сачево во должина од 1.000 метри, се работи во атарот на населеното место Просениково и тоа на два ...

Се тампонираат полските патишта во Струмичко

Вечер - 12.07.2019

Продолжува тампонирањето на полските патишта на територијата на општина Струмица. По тампонирањето на полскиот пат од населеното место Куклиш кон Сачево, во должина од 1.000 метри, се работи во атарот на населеното место Просениково и тоа на два ...