TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДПИ изрече забрана за работа на компанијата „Евротим“ поради отстапки во кавлитетот на мазут, при дополнителнителните ...

ТВ21 - 11.06.2021

Надлежните институции продолжуваат со постапувањата во врска со случајот за увоз на мазут и нафтени деривити. Државниот пазарен инспекторат ги доби резултатите од земените дополнителни мостри од скалдот за мазут во Ресен во сопственост на ...

Многу надлежни, килава борба против загадувањето

Р.С.Европа

Изречена забрана за работа на компанијата „Евротим“ поради отстапки во кавлитетот на мазут, при дополнителнителните анализи

Frontline

ДПИ изрече забрана за работа на компанијата „Евротим“

Канал5

ДПИ изрече забрана за работа на „Евротим“ поради отстапки во квaлитетот на мазут

Република

Забрана за работа на компанијата „Евротим“ поради отстапки во квалитетот на мазут

Слободен Печат

Забрана за работа на компанијата „Евротим” поради отстапки во квалитетот на мазут

Бизнис Вести

Вечер Прес

Забрана за промет за „Евротим“, одлучи Пазарниот инспекторат по дополнителните анализи на мазутот

360 степени - 11.06.2021

Уште при првичните контроли на компанијата „Евротим“ од Кичево, Пазарниот инспекторат изрече решение за времена забрана за пуштање во промет на мазут, затоа што во две цистерни на компанијата беа утврдени отстапки од граничните вредности на мазутот ...

Компанијата „Евротим“ од Кичево доби забрана за работа поради мазутот

Н.Македонија

„Евротим“ од Кичево доби забрана за продажба на мазутот поради отстапки во квалитетот

еМагазин

Забрана за работа за „Евротим“, одлучи Пазарниот инспекторат по дополнителните анализи на мазутот

Либертас

„Евротим“ не може да го продава складираниот мазут, пазарниот инспекторат му изрече забрана

+инфо

Компанијата „Евротим“ од Кичево доби забрана за работа поради мазутот

Press24

„Евротим” од Кичево доби забрана за работа поради неквалитетниот мазут

МКД

Точка Фокус

ДПИ изрече забрана за промет на мазутoт кој е затекнат во складот на „ЕВРОТИМ ДООЕЛ Кичево”

24Инфо - 11.06.2021

Надлежните институции продолжуваат со постапувањата во врска со случајот за увоз на мазут и нафтени деривити. Државниот пазарен инспекторат ги доби резултатите од земените дополнителни мостри од скалдот за мазут во Ресен во сопственост на ...

ДПИ го забрани прометот на мазутот во складот на кичевски „Евротим“

Независен

ДПИ изрече забрана за промет на мазут кој е затекнат во складот на „ЕВРОТИМ ДООЕЛ Кичево”

Локално

ДПИ ЗАБРАНИ „ЕВРОТИМ“ ДА ПРОДАВА МАЗУТ: Производот е затекнат во складот на кичевската компанија

Фактор

Забрана за промет на мазутот затекнат во складот на „Евротим“ од Кичево

Слободен Печат

ДПИ изрече забрана за продажба на мазут од страна на фирмата „ЕВРОТИМ ДООЕЛ Кичево“

Мета

Забрана за промет на мазутот затекнат во складот на „Евротим“ од Кичево

iPortal

Радио МОФ Кајгана