TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЦИВИЛ до ВМРО-ДПМНЕ: Ќе останеме непристрасни и објективни!

Либертас - 06.10.2017

ЦИВИЛ – Центар за слобода, во својот одговор на демантот на ВМРО-ДПМНЕ , уште еднаш ја информира јавноста дека ќе продолжи непристрасно и објективно да ги набљудува и да известува за состојбите на човековите права и слободи и изборните процеси во ...

ВМРО-ДПМНЕ го демантира „Цивил“

Макфакс - 05.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ ги демнатира и најостро ги осудува, како што тврди, лажните обвинувања на ЦИВИЛ дека нејзини активисти претепале пејач што снимал спот за ДУИ. „ВМРО-ДПМНЕ ќе ги информира меѓународните донатори на ЦИВИЛ за нивните партиско-политички ...

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач кој снимал спот за Дехари?

Фокус - 05.10.2017

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ сред бел ден на плоштадот во Кичево, денеска го претепаа пејачот Шкодран Тојал, додека снимаше промотивен спот за кандидатот за градоначалник, Фатмир Дехари од ДУИ, јавува мониторинг тимот на ЦИВИЛ во оваа општина.

Пресметка ДУИ-СДСМ во Кичево: Тепачот на пејачот од спотот на ДУИ е другарот на Мухамед Зекири (ФОТО)

Курир - 05.10.2017

-Пејачот од спотот на ДУИ не е претепан од активисти на ВМРО-ДПМНЕ како што тврди „Цивил“, туку од страна на лице блиско до потпретседателот на СДСМ, Мухамед Зекири, односно негов другар. Станува збор за пресметка меѓу коалиционите партнери од ...

ВМРО-ДПМНЕ демантира дека нејзини активисти претепале пејач

Фокус - 05.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ ги демнатира и најостро ги осудува обвинувањата на „Цивил“ дека нејзини активисти претепале пејач што снимал спот за ДУИ. -ВМРО-ДПМНЕ ќе ги информира меѓународните донатори на „Цивил“ за нивните партиско-политички активности.

ЦИВИЛ: Активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач додека снимал спот за Фатмир Дехари

Либертас - 05.10.2017

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ сред бел ден на плоштадот во Кичево, денеска го претепаа пејачот Шкодран Тојал, додека снимаше промотивен спот за кандидатот за градоначалник, Фатмир Дехари од ДУИ, јавува мониторинг тимот на ЦИВИЛ во оваа општина.

ВМРО-ДПМНЕ го демантира „Цивил“

Точка - 05.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ ги демнатира и најостро ги осудува, како што тврди, лажните обвинувања на „Цивил“ дека нејзини активисти претепале пејач што снимал спот за ДУИ. „ВМРО-ДПМНЕ ќе ги информира меѓународните донатори на „Цивил“ за нивните партиско-политички ...

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач што снимал спот за ДУИ

Макфакс - 05.10.2017

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ денеска на плоштадот во Кичево го претепаа пејачот Шкодран Тојал, додека снимаше промотивен спот за кандидатот за градоначалник, Фатмир Дехари од ДУИ, јавува мониторинг тимот на ЦИВИЛ во оваа општина.

ВМРО-ДПМНЕ: Најостро демантираме дека активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач што снимал спот за ДУИ

Либертас - 06.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ реагираше на информацијата на ЦИВИЛ, дека активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач додека снимал спот за Фатмир Дехари . „ВМРО-ДПМНЕ ги демантира и најостро ги осудува лажните обвинувања на ЦИВИЛ дека активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале ...

Познатиот пејач претепан од активисти на опозициската партија додека снимал спот!

Sky - 05.10.2017

Симпатизери на опозициската партија ВМРО денеска на плоштадот во Кичево го претепаа пејачот Шкодран Тојал додека снимаше промотивен спот за кандидатот за градоначалник Фатмир Дехари од ДУИ, јавува мониторинг-тимот на „Цивил“ во оваа општина, објави ...

ЦИВИЛ: Активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач додека снимал спот за Фатмир Дехари

Бриф - 05.10.2017

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ сред бел ден на плоштадот во Кичево, денеска го претепаа пејачот Шкодран Тојал, додека снимаше промотивен спот за кандидатот за градоначалник, Фатмир Дехари од ДУИ, јавува мониторинг тимот на ЦИВИЛ во оваа општина.

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ претепале пејач што снимал спот за ДУИ

Точка - 05.10.2017

Активисти на ВМРО-ДПМНЕ денеска на плоштадот во Кичево го претепаа пејачот Шкодран Тојал додека снимаше промотивен спот за кандидатот за градоначалник Фатмир Дехари од ДУИ, јавува мониторинг-тимот на „Цивил“ во оваа општина.