TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Postmodern jukebox“ – врвно џез и свинг кабаре во Македонска филхармонија

Република - 12.06.2018

Со желба Скопје и Македонија да бидат навистина исполнети со различни музички доживувања на светско ниво, Авалон Продукција ја донесе веројатно најголемата и најинтересна концертна атракција во светот моментално, музичкиот колектив POSTMODERN ...

Postmodern Jukebox на 14 декември во Скопје – врвно кабаре во Македонската филхармонија

Макфакс - 13.06.2018

Една од најинтересните концертни атракции во светот, музичкиот колектив Postmodern Jukebox, на 14 декември ќе настапи во Македонската филхармонија. Postmodern Jukebox е музички колектив кој во тотален винтиџ-стил го носи духот на Њуjорк во своите ...

Глобалната сензација POSTMODERN JUKEBOX во Скопје!

Среќа.mk - 12.06.2018

Во Македонска филхармонија на 14. декември 2018. година, со желба Скопје и Македонија да бидат навистина исполнети со различни музички доживувања на светско ниво, Авалон Продукција се потруди оваа година во Скопје да ја донесе веројатно најголемата ...

“Postmodern Jukebox” го носат Њујорк во Скопје!

Вечер - 13.06.2018

На 14 декември во Македонската филхармонија ќе настапи најголемата и најинтересна концертна атракција во светот моментално, музичкиот колектив “Postmodern Jukebox”. Овој состав е музички колектив кој во тотален винтиџ стил го носи духот на Њујорк во ...