TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали знаете зошто вратата од машината за перење има испакнување? Техничарка ја реши „мистеријата“

Centar - 25.09.2022

Ако имате машина за перење со предно полнење; што значи дека нејзината врата е напред, а не горе на врвот; сигурно сте го забележале испакнувањето на внатрешната страна на вратот. Па, ако немате идеја за што служи, не сте единствените, бидејќи ...

Не, не сте полуделе: Еве каде исчезнуваат чорапите и дали машината за алишта навистина може да ги изеде?

Попара - 24.09.2022

Една од најголемите животни мистерии е целосно необјаснивиот феномен на исчезнување на чорапите. Односно, поточно, некако „другиот“ чорап секогаш недостасува. Зошто и како, никој нема точен одговор.