TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО | Манекенка доживеала шок на аеродром: Цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава

Слободен Печат - 15.05.2024

Тајванска манекенка со повеќе од 19 пластични операции на лицето доживеала шок при безбедносната проверка на аеродром, па решила преку социјалните мрежи да им ги открие деталите на своите обожаватели.

Манекенка поминала низ скенер на аеродром: цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава

Макфакс - 15.05.2024

Манекенка од Тајван доживеала шок при безбедносната проверка на аеродромот, па решила да им ги открие деталите на своите обожаватели. Фанг Киуан (36) е самопрогласен „фанатик за пластична хирургија“ со повеќе од 19 операции, а нејзината објава собра ...

Манекенка поминала низ скенер на аеродром: цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава

Опсервер - 15.05.2024

Манекенка од Тајван доживеала шок при безбедносната проверка на аеродромот, па решила да им ги открие деталите на своите обожаватели. Фанг Киуан (36) е самопрогласен „фанатик за пластична хирургија“ со повеќе од 19 операции, а нејзината објава собра ...

📷 Ѝ ГИ ЗАБОРАВИЛЕ ШРАФОВИТЕ ВО ГЛАВА Тајванска манекенка се шокирала кога засвирел детекторот на аеродром

+инфо - 15.05.2024

Самопрогласениот „фанатик за пластична хирургија“, 36-годишната Фанг Киуан, има направено повеќе од 19 операции. Таа потрошила преку 250.000 долари на различни естетски зафати, вклучувајќи и 2 операции на челото, 5 на очните капаци, исто толку на ...

Манекенка поминала низ скенер на аеродром- цариниците шокирани што имала во главата

Канал5 - 15.05.2024

Манекенка од Тајван доживеала шок при безбедносната проверка на аеродромот, па решила да им ги открие деталите на своите следбеници. Фанг Киуан (36) е самопрогласена „фанатик за пластична хирургија“ со повеќе од 19 операции, а нејзината објава ...

Манекенка поминала низ скенер на аеродром: цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава

MTM - 16.05.2024

Манекенка од Тајван доживеала шок при безбедносната проверка на аеродромот, па решила да им ги открие деталите на своите обожаватели. Фанг Киуан (36) е самопрогласен фанатик за пластична хирургија со повеќе од 19 операции, а нејзината објава собра ...

Манекенка поминала низ скенер на аеродром: цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава

24Инфо - 16.05.2024

Манекенка од Тајван доживеала шок при безбедносната проверка на аеродромот, па решила да им ги открие деталите на своите обожаватели. Фанг Киуан (36) е самопрогласен фанатик за пластична хирургија со повеќе од 19 операции, а нејзината објава собра ...