TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

А1 On - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Опсервер - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Сител - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

MTM - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Скопје инфо - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Локално - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Н.Македонија - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

iPortal - 12.02.2019

Врз основа на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, („Службен весник на Република Македонија“ бр. 16/2019), Министерството за економија на ден 08.02.2019 година на својатa веб страна www.economy.gov.mk ги објави ...

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Скопје1 - 12.02.2019

Врз основа на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, („Службен весник на Република Македонија“ бр. 16/2019), Министерството за економија на ден 08.02.2019 година на својатa веб страна www.economy.gov.mk ги објави ...

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

+инфо - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Стартуваа три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Слободен Печат - 12.02.2019

Активни се три мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти од Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, информираат од Министерството за економија.

Tри мерки за подобрување на конкурентноста на деловните субјекти

Бизнис Инфо - 13.02.2019

Фото: Pixabay Врз основа на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво за 2019 година, Министерството за економија на ден 08.02.2019 година на својатa веб страна www.economy.gov.mk ги објави следните три јавни повици: Јавен повик за ...