TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влада: Забраната за влез и излез од Куманово не важи за превоз на вработени во фирмите

360 степени - 26.03.2020

Владата во соопштение до јавноста информира дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, фирмите можат да ...

А1 On - 26.03.2020

Владата на денешната седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

CivilMedia - 26.03.2020

Владата им препорачува на економските оператори што имаат големи производствени и продажни капацитети на подрачјето на општина Куманово, доколку за тоа имаат потреба, да продолжат да го обезбедуваат пристапот до нивните објекти доколку имаат ...

Куманово со зајакнати мерки за справување со коронавирусот

Скопје инфо - 25.03.2020

Забрана за влез и излез со јавен превоз, редуцирање или затворање на фабриките и продавниците, дополнителни медицински тимови и поголем број на тестирања, ќе се применуваат од денеска во Куманово како дел од зајакнатите мерки што ги донесе Владата ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

ТВ21 - 26.03.2020

Владата на Република Северна Македонија на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, економските оператори ...

Centar - 26.03.2020

Владата на Република Северна Македонија на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, економските оператори ...

24Инфо - 26.03.2020

Владата на Република Северна Македонија на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и ...

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат ...

Press24 - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Курир - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Забрана за влез и излез од Куманово, маркетите можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

Независен - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат ...

Вечер - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

Република - 26.03.2020

Владата на Република Северна Македонија на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и ...

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

Локално - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Влада : Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз

Канал5 - 26.03.2020

Владата на денешната 29-та седница донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово . Владата донесе заклучок да ја информира јавноста дека одлуката со ...

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, фирмите можат да ...

Kumanovo News - 26.03.2020

Владата им препорачува на економските оператори што имаат големи производствени и продажни капацитети на подрачјето на Општина Куманово, доколку за тоа имаат потреба, да продолжат да го обезбедуваат пристапот до нивните објекти доколку имаат ...

Забраната за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат ...

Опсервер - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Забрана за влез и излез од Куманово за редовниот комерцијален превоз

МКД - 26.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Економските оператори во Куманово можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз

MakPress - 27.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на Општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Забраната за влез и излез од Куманово не се однесува на економските оператори

AKO - 27.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...

Фрабриките од Куманово можат да обезбедат превоз

Кумановски м. - 27.03.2020

Забраната за влез и излез од Куманово се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз, економските оператори можат да обезбедуваат сопствен контролиран превоз. Владата на Република Северна Македонија на вчерашната 29-та седница донесе ...

Забраната за влез и излез од Куманово не се однесува на економските оператори

Скопје инфо - 27.03.2020

Одлуката со која се забранува влез и излез од и во подрачјето на територијата на општина Куманово со градски и меѓуградски патнички и железнички патнички јавен превоз, се однесува исклучиво на редовниот комерцијален превоз на патници со градски, ...