TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Натпреварувачите во излежување во Црна Гора не попуштаат- лежат цел месец за 1.000 евра награда

Канал5 - 26.09.2023

Натпреварот во излежување започна на 18 август во црногорското етничко село Брезна со 21 натпреварувач. Денеска, повеќе од еден месец подоцна, остануваат уште четворица со цел да освојат награда од 1.000 евра.

Натпреварувачите во лежење во Црна Гора лежат повеќе од еден месец: Не им се станува поради цената на горивото

Слободен Печат - 26.09.2023

Во Црна Гора повеќе од еден месец трае натпреварот во лежење, а натпреварувачите се потенцијални кандидати за влез во Гинисовата книга на рекорди. Натпреварот се одржува во селото Брезна, недалеку од Никшиќ во Црна Гора, а од 21 натпреварувач , ...