TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дечиња од градинки од Струмица и Ќустендил преку игра изработуваа еколошки проекти

А1 On - 17.05.2018

Четириесет дечиња со нивните родители и десет претставници на воспитно-образовниот персонал од детските градинки „Детска радост“ од Струмица и „Први јуни“ од Ќустендил, Република Бугарија, учествуваа на еднодневната работилница за изработка на ...

Дечиња од градинки од Струмица и Ќустендил преку игра изработуваа еколошки проекти

Сител - 17.05.2018

Четириесет дечиња со нивните родители и десет претставници на воспитно-образовниот персонал од детските градинки „Детска радост“ од Струмица и „Први јуни“ од Ќустендил, Република Бугарија, учествуваа на еднодневната работилница за изработка на ...

Дечиња од градинки од Струмица и Ќустендил преку игра изработуваа еколошки проекти

Вечер - 17.05.2018

Четириесет дечиња со нивните родители и десет претставници на воспитно-образовниот персонал од детските градинки „Детска радост“ од Струмица и „Први јуни“ од Ќустендил, Република Бугарија, учествуваа на еднодневната работилница за изработка на ...