TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Независен - 17.08.2022

Кина – Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 ...

Пекинг денеска одржува вежби во Јужното Кинеско Море

Кумановски м. - 16.08.2022

Денеска Кина ќе одржи воени вежби во неколку делови на Јужното Кинеско Море, во близина на брегот на провинцијата Гуангдонг на југот на земјата, соопшти кинеската служба за поморска безбедност.

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Либертас - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Опсервер - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Курир - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Сител - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Слободен Печат - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

Бриф - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...

Кина денеска почнува дводневна воена вежба во Жолтото Море

MakPress - 17.08.2022

Кина денеска почнува воени вежби во некои области на Жолтото Море, јави ТАСС, повикувајќи се на соопштение од Управата за поморска безбедност на Народна Република Кина. Во кусото соопштение се наведува дека поморските маневри ќе завршат во 17 часот ...