TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожарот кај Струмица изгаснат

Сител - 12.02.2019

Пожарот пред влезот во Струмица од Радовиш е изгаснат. Пожарот избувна околу 13 часот, а зафатена беше поголема површина шамак покрај патот. Во гаснењето на пожарот учествуваат три противпожарни возила на ТППЕ Струмица и 12 пожарникари.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Фокус - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можaт пожарникарите да го гаснат пожарот.

Нормализиран сообраќајот на патот Струмица – Радовиш

+инфо - 12.02.2019

По 40-минутниот прекин, во 15 : 10 часот сообраќајот на магистралниот пат Струмица – Радовиш е нормализиран, информираа од АМСМ. Сообраќајот на магистралниот пат Струмица – Радовиш беше во прекин од 14 :30 часот, поради пожар покрај ...

Пожар го прекина сообраќајот на патот Струмица – Радовиш

+инфо - 12.02.2019

Сообраќајот на магистралниот пат Струмица – Радовиш е во прекин од 14 :30 часот, поради пожар покрај патот, информираа од АМСМ. ...

Пожарот кај Струмица изгаснат

Курир - 12.02.2019

Пожарот пред влезот во Струмица од Радовиш е изгаснат. Пожарот избувна околу 13 часот, а зафатена беше поголема површина шамак покрај патот. Во гаснењето на пожарот учествуваат три противпожарни возила на ТППЕ Струмица и 12 пожарникари.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Канал5 - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожарот кај Струмица изгаснат

Press24 - 12.02.2019

Пожарот пред влезот во Струмица од Радовиш е изгаснат. Пожарот избувна околу 13 часот, а зафатена беше поголема површина шамак покрај патот. Во гаснењето на пожарот учествуваат три противпожарни возила на ТППЕ Струмица и 12 пожарникари.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

+инфо - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Изгаснат пожарот кај Струмица

МКД - 12.02.2019

Пожарот пред влезот во Струмица од Радовиш е изгаснат. Пожарот избувна околу 13 часот, а зафатена беше поголема површина шамак покрај патот. Во гаснењето на пожарот учествуваат три противпожарни возила на ТППЕ Струмица и 12 пожарникари.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Сител - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Нетпрес - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Н.Македонија - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можaт пожарникарите да го гаснат пожарот.

Голем пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Локално - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица - сообраќајот во прекин

Press24 - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Курир - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Бриф - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Независен - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Опсервер - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Голем пожар пред влезот во Струмица

МКД - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можaт пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

А1 On - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

24Инфо - 12.02.2019

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.