TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска, Кимо ...

24Инфо - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во Република Северна Македонија, со седишte во Белград, Кимо Лахдевирта , на церемонијата на ...

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска, Кимо Лахдевирта

Скопје1 - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во Република Северна Македонија, со седиште во Белград, Кимо Лахдевирта.

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска, Кимо Лахдевирта

1tv - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма ...

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новиот амбасадор на Финска, Кимо Лахдевирта

24Инфо - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма ...

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска Кимо Лахдевирта

24 Вести - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма ...

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска Кимо Лахдевирта

Сител - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма ...

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивните писма на новиот амбасадор од Финска Кимо Лахдевирта

Независен - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма ...

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска, Кимо Лахдевирта

Република - 12.07.2019

Претседателот на Република Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја, Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма Лахдевирта ...

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска Кимо Лахдевирта

ММС - 12.07.2019

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма ...

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска

Слободен Печат - 12.07.2019

Пендаровски, како што информираат од неговиот кабинет, на церемонијата истакнал дека меѓу двете земји се уште постои неискористен потенцијал и простор за дополнително продлабочување на соработката и меѓусебна комуникација.

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска Кимо Лахдевирта

Канал5 - 12.07.2019

Претседателот Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма Лахдевирта порача дека Финска го ...

Пендаровски ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска

MakPress - 12.07.2019

Претседателот на Република Македонија Стево Пендаровски, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Финска во нашата земја Кимо Лахдевирта. На церемонијата за примопредавање на акредитинвите писма Лахдевирта ...