TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли“ во Паркот на Франкофонијата

Радио МОФ - 24.06.2022

Утре (25 јуни) од 12 часот во Мобилната/Монтажна галерија во Паркот на Франкофонија во Скопје ќе се одржи првата манифестација „CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022“ преку која ќе биде претставено влијанието на мотоциклите врз ...

Манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022

Независен - 25.06.2022

Во Паркот на Франкофонија – Мобилна / Монтажна галерија, денеска ќе се одржи првата манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022. Како што најавија од Центарот за современи уметности – Скопје и CRUISE CULT, идејата на оваа ...

CRUISE CULT – The Art of the motorcycle 2022 во сабота од 12. – 17. во Парк на Франкофонија

Екран - 23.06.2022

Со особена чест Ве поканувам да бидете дел од првата манифестација CRUISE CULT – The Art of the motorcycle 2022, која ќе се оддржи во сабота 25.06.2022 год., во период од 12,00 ч. – 17,00 ч. во Парк на Франкофонија.

Манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022

Опсервер - 25.06.2022

– Во Паркот на Франкофонија – Мобилна / Монтажна галерија, денеска ќе се одржи првата манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022. Како што најавија од Центарот за современи уметности – Скопје и CRUISE CULT, идејата на оваа ...

Манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022

MakPress - 25.06.2022

Во Паркот на Франкофонија – Мобилна / Монтажна галерија, денеска ќе се одржи првата манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022. Како што најавија од Центарот за современи уметности – Скопје и CRUISE CULT, идејата на оваа ...

Манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022

Канал5 - 25.06.2022

Во Паркот на Франкофонија – Мобилна / Монтажна галерија, денеска ќе се одржи првата манифестација CRUISE CULT – Уметноста и културата на мотоцикли – 2022. Како што најавија од Центарот за современи уметности – Скопје и CRUISE CULT, идејата на оваа ...