TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ретка монета е продадена за рекордни 18,8 милиони долари

ТВ21 - 10.06.2021

Една ретка паричка, вредна меѓу колекционерите, беше продадена за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата „Сотби“ во Њујорк, што е рекорд за предмети од тој вид. Примерокот од последната серија американски златници, наречен „Двоен орел“ ковани ...

Ретка монета продадена за рекордни 18,8 милиони долари

Пари - 10.06.2021

Кога станува збор за ретка и вредна монета колекционерите не штедат пари. Така беше и вчера, кога меѓу колекционерите, беше продадена оваа ретка монета за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата Sotheby во Њујорк, што е рекорд за предмети од ...

Оваа минијатурна монета се продаде за 18,87 милиони долари: Но, не е било каква

Фактор - 10.06.2021

Една ретка монета, вредна меѓу колекционерите, беше продадена за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата „Сотебис“ во Њујорк, што е рекорд за предмети од ваков вид. Еден примерок од последната серија американски златници, наречен „Double Eagle“ ...

ВИДЕО | „Двојниот орел“ продаден за рекордни 18 милиони долари

Слободен Печат - 10.06.2021

Една ретка паричка, вредна меѓу колекционерите, денес беше продадена за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата „Сотебис“ во Њујорк, што е рекорд за предмети од ваков вид. Еден примерок од последната серија американски златници, наречен „Двоен ...

Ретка монета продадена за рекордни 18,8 милиони долари (ВИДЕО)

Кумановски м. - 09.06.2021

Една ретка монета, вредна меѓу колекционерите, денес беше продадена за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата „Сотебис“ во Њујорк, што е рекорд за предмети од ваков вид. Еден примерок од последната серија американски златници, наречен „Double ...

„Двоен орел“ го сруши рекордот на аукцијата на парички

Вечер Прес - 09.06.2021

Ретка паричка, вредна меѓу колекционерите, беше продадена за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата „Сотби“ во Њујорк, што е рекорд за предмети од тој вид. Примерокот од последната серија американски златници, наречен „Double Eagle“ изработена ...

Ретка монета продадена за рекордни 18,8 милиони долари

Кајгана - 09.06.2021

Ретка монета, вредна меѓу колекционерите, денес беше продадена за 18,87 милиони долари на аукцијата на куќата Sotheby во Њујорк, што е рекорд за предмети од ваков вид. Еден примерок од последната серија американски златници, наречен „Double Eagle“ ...