TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Салите реновирани, сега нема изговор за бегање од физичко

Вечер Прес - 26.08.2013

Во рамки на проектот за реконструкција на спортските сали се опфатени соблекувалните, просториите за реквизити, покривите на спортските сали во некои училишта, променета е и внатрешната столарија ...

Реконструирани спортските сали во основните училишта во Аеродром

Нетпрес - 26.08.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски денеска, , свечено ги пуштија во употреба реконструираните спортски сали во основните училишта ...

Реконструирани шест училишни спортски сали во Аеродром

Денешен - 26.08.2013

Шест основни училишта во Аеродром до почетокот на новата учебна година ќе имаат целосно реконструирани спортски сали, за што општината од буџетот обезбеди околу 30 милиони денари.

Ристовски на промоција на реконструираната спортска сала во ОУ „Блаже Конески“

Канал5 - 26.08.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.

Пуштени во употреба реконструираните спортски сали во основните училишта во Аеродром

Скопје инфо - 26.08.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски денеска, свечено ги пуштија во употреба реконструираните спортски сали во основните училишта ...

Реконструирани училишните спортски сали во општина Аеродром

+инфо - 26.08.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски денеска свечено ги пуштија во употреба реконструираните спортски сали во основните училишта во ...

ФОТО: Основците од Аеродром ќе вежбаат во реновирани спортски сали

Press24 - 26.08.2013

Шест основни училишта во Аеродром до почетокот на новата учебна година ќе имаат целосно реконструирани спортски сали, за што општината од буџетот обезбеди околу 30 милиони денари.

Спиро Ристовски на промоција на реконструираната спортска сала во ОУ „Блаже Конески“

Курир - 26.08.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.

Реконструирани училишните спортски сали во општина Аеродром

А1 On - 26.08.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски денеска свечено ги пуштија во употреба реконструираните спортски сали во основните училишта во ...

ФОТО: Спортските сали во Аеродром целосно модернизирани

Курир - 26.08.2013

Општина Аеродром целосно ги модернизираше основните училишта, а учениците сега добија и соодветни услови за спортување на местата каде што го челичат своето здравје.

Промоција на реконструираната сала „Блаже Конески“ во Аеродром

Press24 - 26.08.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.

Реконструирани спортски сали во основните училишта во Аеродром

Макфакс - 26.08.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски во понеделник свечено ги пуштија во употреба реконструираните спортски сали во основните ...

Реконструирани спортските сали во основните училишта во Аеродром

Сител - 26.08.2013

Шест основни училишта во Аеродром до почетокот на новата учебна година ќе имаат целосно реконструирани спортски сали, за што општината од буџетот обезбеди околу 30 милиони денари.

Ристовски на промоција на спортска сала во ОУ „Блаже Конески“

Скопје инфо - 26.08.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.

Пуштени во употреба реконструираните училишни спортски сали во Аеродром

Локално - 26.08.2013

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски свечено ги пуштија во употреба реконструираните спортски сали во основните училишта во ...

Реконструирани спортските сали во основните училишта во Аеродром

Канал5 - 26.08.2013

Шест основни училишта во Аеродром до почетокот на новата учебна година ќе имаат целосно реконструирани спортски сали, за што општината од буџетот обезбеди околу 30 милиони денари.

Ристовски на промоција на реконструираната спортска сала во ОУ „Блаже Конески“

Телеграф - 26.08.2013

Реконструкцијата беше дел од проектот на општината за реконструкција на спортските сали во основните општински училишта Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска ќе присуствува на ...

Спортските сали во Аеродром со нов лик

Lider - 26.08.2013

Со околу 30 милиони денари од општинскиот буџет на Аеродром, шест основни училишта во Општината до почетокот на новата учебна година ќе имаат целосно реконструирани спортски сали.

Отварање на реконструираната спортската сала во О.У.,,Блаже Конески’’

Lider - 26.08.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.

Ристовски на промоција на реконструираната спортска сала во ОУ „Блаже Конески“

А1 On - 26.08.2013

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.