TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лукаревска од Пробиштип: 2023 е година на економска пресвртница, грижата за сите продолжува

24Инфо - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска од трибината „Силно и одлучно кон иднината” во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од ...

Лукаревска: Новите инвестиции се најдобар доказ дека македонската економија е стабилна

Канал5 - 25.11.2022

Речиси секоја недела сведочиме на почеток на изградба или на пуштање во употреба на некоја странска инвестиција и тоа е доказ дека со ефикасни и одговорни политики успеавме да ја стабилизираме македонската економија.

Mакедонската економија е една од најатрактивните за странските инвеститори во време на криза, вели Лукаревска

Локално - 25.11.2022

Речиси секоја недела сведочиме на почеток на изградба или на пуштање во употреба на некоја странска инвестиција и тоа е доказ дека со ефикасни и одговорни политики успеавме да ја стабилизираме македонската економија и да ја направиме уште повеќе ...

Лукаревска од Теарце: Новите инвестиции се најдобар доказ дека економијата е стабилна и конкурентна

24Инфо - 25.11.2022

Речиси секоја недела сведочиме на почеток на изградба или на пуштање во употреба на некоја странска инвестиција и тоа е доказ дека со ефикасни и одговорни политики успеавме да ја стабилизираме македонската економија и да ја направиме уште повеќе ...

Македонската економија е меѓу најатрактивните за странски инвестиции во време на криза, тврди Лукаревска

Слободен Печат - 25.11.2022

„Речиси секоја недела сведочиме на почеток на изградба или на пуштање во употреба на некоја странска инвестиција и тоа е доказ дека со ефикасни и одговорни политики успеавме да ја стабилизираме македонската економија и да ја направиме уште повеќе ...

Лукаревска: Новите инвестиции се најдобар доказ дека економијата е стабилна и конкурентна

Press24 - 25.11.2022

„Речиси секоја недела сведочиме на почеток на изградба или на пуштање во употреба на некоја странска инвестиција и тоа е доказ дека со ефикасни и одговорни политики успеавме да ја стабилизираме македонската економија и да ја направиме уште повеќе ...

Лукаревска од Теарце: Новите инвестиции се најдобар доказ дека македонската економија е стабилна и конкурентна

Centar - 25.11.2022

Речиси секоја недела сведочиме на почеток на изградба или на пуштање во употреба на некоја странска инвестиција и тоа е доказ дека со ефикасни и одговорни политики успеавме да ја стабилизираме македонската економија и да ја направиме уште повеќе ...

Лукаревска од Пробиштип: 2023 е година на економска пресвртница, грижата за сите продолжува

А1 On - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска од трибината „Силно и одлучно кон иднината“ во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од ...

Лукаревска од Пробиштип: 2023 е година на економска пресвртница, грижата за сите продолжува

Centar - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска од трибината „Силно и одлучно кон иднината“ во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од ...

Лукаревска: Го зголемуваме прагот на поврат на ДДВ од 1800 на 2100 денари

Локално - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска од трибината „Силно и одлучно кон иднината“ во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од ...

Лукаревска од Пробиштип: 2023 е година на економска пресвртница

Макфакс - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска денеска од трибината во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од светската економска криза и дека ...

Лукаревска: Повратот на ДДВ е една од најуспешните мерки

Press24 - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска од трибината „Силно и одлучно кон иднината“ во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од ...

Лукаревска од Пробиштип: 2023 е година на економска пресвртница, грижата за сите продолжува

Бриф - 26.11.2022

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска од трибината „Силно и одлучно кон иднината“ во Пробиштип порача дека СДСМ преку Владата и институциите што ги предводи презема конкретни и навремени мерки за надминување на последиците од ...