TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За директорот на Форд покачување од милион долари, за работниците 5.000 откази

МКД - 21.03.2019

Американскиот автомобилски гигант Форд објави колку заработиле првите луѓе на компанијата во 2018 година. Петмината најплатени директори на американската компанија во текот на минатата година добиле 51,7 милиони долари.

Директорот на „Форд“ лани заработил 17,8 милиони долари, а компанијата ќе додели 5.000 откази

Макфакс - 20.03.2019

Американската компанија „Форд“ објави документ кој ги покажува годишните заработувачки на челниците во компанијата за 2018 година. Петмината најплатени директори на американскиот гигант лани заедно заработиле 51,7 милиони долари.

Директорот на „Форд“ лани заработил 17,8 милиони долари, а компанијата ќе додели 5.000 откази

Centar - 20.03.2019

Американската компанија „Форд“ објави документ кој ги покажува годишните заработувачки на челниците во компанијата за 2018 година. Петмината најплатени директори на американскиот гигант лани заедно заработиле 51,7 милиони долари.

Директорот на „Форд“ лани заработил 17,8 милиони долари, а компанијата ќе додели 5.000 откази

Точка - 20.03.2019

Американската компанија „Форд“ објави документ што ги покажува годишните заработувачки на челниците во компанијата за 2018 година. Петтемина најплатени директори на американскиот гигант лани заедно заработиле 51,7 милион долари.