TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Apple ќе го претстави iOS 13 на 3-ти јуни

Локално - 24.05.2019

Од поканите испратени до претставниците на медиумите, дознаваме дека Apple подготвува специјален настан на промоцијата на својата годишна конференција за WorldWide Developer Conference (WWDC).

Apple на 3. јуни ќе го претстави новиот iOS 13

USB - 23.05.2019

Веќе знаеме дека Apple ќе ја одржи својата годишна World Wide Developer Conference (WWDC) на почетокот на јуни, а компанијата сега официјално испрати покани за овој настан. Ова ќе биде и периодот кога Apple прв пат ќе го најави претстојниот iOS 13, ...

Познат датумот кога доаѓа новиот iOs 13

Телефони.мк - 23.05.2019

Apple веќе и официјално потврди дека на 3 јуни ќе ја одржи годишната WWDC конференција на девелопери и партнери на која ќе биде најавен новиот iOs 13. Развојот на iOs 13 ќе оди во тој правец што ќе понуди целосна поддршка на интерфејсот за Dark ...