TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дете во САД загинало, откако му експлодирала граната купена во антикварница

Канал5 - 13.01.2021

Дванаесетгодишно дете од Вирџинија починало откако експлодирала граната што била купена во трговскиот центар Fancy Flea Antique Mall во Северна Каролина. Експертите сметаа дека станува збор за хемиски неактивна граната Мк 2 употребена за време на ...

Дете во САД загинало откако му експлодирала граната купена во антикварница

Press24 - 13.01.2021

Дванаесетгодишно дете од Вирџинија починало откако експлодирала граната што била купена во трговскиот центар Fancy Flea Antique Mall во Северна Каролина. Експертите сметаа дека станува збор за хемиски неактивна граната Мк 2 употребена за време на ...