TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американка ќе наследи милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое раскинала пред 34 години

Вечер Прес - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер, која сега има 68 години, ќе наследи повеќе од милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се забавувала пред 34 години. Вака одлучил судот, иако двајцата живи браќа на починатиот ја оспоруваат одлуката, пишува ...

Раскинале пред 34 години: Американка ќе наследи милион долари од своjот поранешен дечко

Слободен Печат - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер , која сега има 68 години, ќе наследи милион долари од пензискиот фонд на дечкото со кого се забавувала пред 34 години. Браќата и сестрите на починатиот Џефри Ролисон ja оспоруваат одлуката на судот, пишува „Вол стрит ...

Американка ќе наследи над милион долари од момчето со кое раскинала пред 30 години

Либертас - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Лосинџер во 1987., на свои 31 година, била во врска со Џефри Ролисон кога тој во ...

Американка ќе наследи над милион долари од момчето со кое раскинала пред 30 години

Бриф - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Лосинџер во 1987., на свои 31 година, била во врска со Џефри Ролисон кога тој во ...

Американка ќе наследи над милион долари од момчето со кое раскинала пред 30 години

Независен - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Лосинџер во 1987., на свои 31 година, била во врска со Џефри Ролисон кога тој во ...

Американка ќе наследи над милион долари од момчето со кое раскинала пред 30 години

Локално - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Лосинџер во 1987., на свои 31 година, била во врска со Џефри Ролисон кога тој во ...

Американка ќе наследи над милион долари од момчето со кое раскинала пред 30 години

24Инфо - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Лосинџер во 1987., на свои 31 година, била во врска со Џефри Ролисон кога тој во ...

Со момчето ракинала пред 30 години, а сега ќе наследи над милион долари

Курир - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на ...

Биле во врска пред 30 години, но сега ја наследува неговата заштеда: Американка ќе добие милион долари по смртта на ...

ММС - 13.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Во 1987 година кога Лосинџер имала 31 година, била во врска со Џефри Ролисон.

Американка ќе наследи над милион долари од момчето со кое раскинала пред 30 години

MakPress - 14.06.2024

Американката Маргарет Лосинџер ќе наследи над милион долари од пензискиот фонд на момчето со кое се гледала пред повеќе од 30 години, според првичната одлука на Судот. Лосинџер во 1987., на свои 31 година, била во врска со Џефри Ролисон кога тој во ...