TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

Курир - 30.09.2022

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на културното живеење на Скопје, со низа настани ќе се вклучи во годинашната скопска „Бела ноќ“ која ќе се одржи утре, сабота, 1 октомври.

Повеќе настани во градска библиотека „Браќа Миладиновци“ за „Бела ноќ“

Скопје инфо - 30.09.2022

И оваа година библиотеката „Браќа Миладиновци“, подготвува програма преку која ќе се приклучи на настаните од традиционалната „Бела Ноќ“. Библиотеката е едно од клучните градски културни јадра, па годинава за прв пат Бела ноќ ќе ја отвори со Клубот ...

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

Макфакс - 30.09.2022

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на културното живеење на Скопје, со низа настани ќе се вклучи во годинашната скопска „Бела ноќ“ која ќе се одржи утре, сабота, 1 октомври.

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

Екран - 30.09.2022

И во активностите за едно од најпрепознатливите скопски случувања, Библиотеката се обидува да стигне до што повеќе свои членови, но и до пошироката публика. Скопје, 30 октомври – ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на ...

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

MTM - 30.09.2022

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на културното живеење на Скопје, со низа настани ќе се вклучи во годинашната скопска „Бела ноќ“ која ќе се одржи утре, сабота, 1 октомври.

Градската библиотека  „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

Опсервер - 30.09.2022

И во активностите за едно од најпрепознатливите скопски случувања, Библиотеката се обидува да стигне до што повеќе свои членови, но и до пошироката публика. Скопје, 30 октомври – ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на ...

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

Република - 30.09.2022

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на културното живеење на Скопје, со низа настани ќе се вклучи во годинашната скопска „Бела ноќ“ која ќе се одржи утре, сабота, 1 октомври.

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ со низа настани за „Бела ноќ“

Скопје инфо - 30.09.2022

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ како еден од двигателите на културното живеење на Скопје, со низа настани ќе се вклучи во годинашната скопска „Бела ноќ“ која ќе се одржи утре, сабота, 1 октомври.

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Опсервер - 01.10.2022

– Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Кајгана - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

МКД - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци" – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ", денеска напладне во библиотеката „Другарче" ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Либертас - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

MakPress - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Во Центар - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Курир - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Република - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Вечер Прес - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...

„Бела ноќ“ во Скопската градска библиотека

Нетпрес - 01.10.2022

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје во рамки на годинешната скопска „Бела ноќ“, денеска напладне во библиотеката „Другарче“ ќе одржи работилница за деца од три до седум години, која ќе ја водат писателките Ана Голејшка Џикова и Ангела ...