TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кристијан Голубовиќ стравува од најлошото, со денови е во постела !?

Во Центар - 25.11.2021

Кристијан Голубовиќ јавно зборуваше за медиумите и призна дека моментално има големи здравствени проблеми и дека се сомнева дека е во прашање Ковид-19. Од почетокот на пандемијата, многу јавни личности имаа точки беа заразени со Ковид-19.

Кристијан Голубовиќ е заразен со корона? – „Со денови не се чувствувам добро, се плашам од најлошото“

Вистина.мк - 25.11.2021

Некогашниот учесник во „Задруга“, Кристијан Голубовиќ тврди дека има здравствени проблеми и се сомнева дека е заразен со коронавирус. Тој вели дека планира да оди на тестирање. -Ќе бидам искрен, лошо сум, лежам веќе неколку дена, не ми е добро, се ...

Кристијан Голубовиќ во здравствени проблеми, се плаши од најлошото

Курир - 25.11.2021

Кристијан Голубовиќ се огласи за медиумите и призна дека во моментов има поголеми здравствени проблеми, како и дека се сомнева на коронавирус. Голубовиќ открива на кој начин се бори со симптомите.