TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не дека нема бизнис во анти-ваксерството

Оff.net - 23.09.2021

Компанија од Северна Каролина одлучи отворено да го прифати и стимулира анти-ваксерското движење, без притоа да крие дека директно заработува од успехот на истото. Се работи за погребалното претпријатие Вилмор, кое веќе некое време има платено ...

(ФОТО) Дали има бизнис во анти-ваксерството?

Lider - 23.09.2021

Компанија од Северна Каролина одлучи отворено да го прифати и стимулира анти-ваксерското движење, без притоа да крие дека директно заработува од успехот на истото. Се работи за погребалното претпријатие Вилмор, кое веќе некое време има платено ...

„НЕ СЕ ВАКЦИНИРАЈ“- Погребално возило кружеше низ градот, а многумина погрешно ја сфатија оваа бизарна реклама (ФОТО)

Курир - 22.09.2021

Во Шарлот, Северна Каролина, на улиците може да се види камион со бизарна реклама „Не се вакцинирај“. И покрај фактот дека на почетокот изгледа како порака од антиваксерска група, со мали букви под натписот пишува: „Погребна компанија Вилмор“.

Низ улиците на овој град кружел камион со бизарна реклама: "Не се вакцинирајте!"

Точка - 22.09.2021

Камион на кој пишувало "Не се вакцинирајте" забележан е како кружи на улиците во град во Северна Каролина. На прв поглед изгледа дека антиваксерите го закупиле билбордот во обид да ги убедат луѓето да не се вакцинираат.

„НЕ СЕ ВАКЦИНИРАЈ“- Погребално возило кружеше низ градот, а многумина погрешно ја сфатија оваа бизарна реклама (ФОТО)

Zoom - 22.09.2021

Во Шарлот, Северна Каролина, на улиците може да се види камион со бизарна реклама „Не се вакцинирај“. И покрај фактот дека на почетокот изгледа како порака од антиваксерска група, со мали букви под натписот пишува: „Погребна компанија Вилмор“.

„НЕ СЕ ВАКЦИНИРАЈ“ Наместо смирувачки, слоганот шокираше многумина (ФОТО)

+инфо - 22.09.2021

Камион со името на наводната погребна компанија „Вилмор погребна куќа“ се појави во неделата на улиците на тој град во Северна Каролина, и наместо смирувачки слоган напишано е „Не се вакцинирај“.

Бизарна реклама на погребално возило – НЕ СЕ ВАКЦИНИРАЈ!/ФОТО

Вечер Прес - 22.09.2021

Во Шарлот, Северна Каролина, на улиците може да се види камион со бизарна реклама „Не се вакцинирај“. И покрај фактот дека на почетокот изгледа како порака од антиваксерска група, со мали букви под натписот пишува: „Погребна компанија Вилмор“.

Бизарна реклама на погребало возило – „Не се вакцинирај” (ФОТО)

Кумановски м. - 22.09.2021

Фотографијата од камионот со необичната порака била споделена на Твитер, а потоа се прошири и на други социјални мрежи. На прв поглед изгледа како порака од луѓе кои се против вакцинација, но вистината е сосема поинаква.

Бизарна реклама на погребно возило – „Не се вакцинирај”

Слободен Печат - 22.09.2021

Камион на кој пишува „Не се вакцинирај“ бил забележан како кружи по улиците на градот во Северна Каролина. Многу луѓе помислиле дека оваа е уште една реклама на анти-ваксерите и дека тие изнајмиле билборд во обид да ги убедат луѓето да не се ...