TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Грција се вакцинирани секои двајца од тројца Грци над 12 години

Република - 23.09.2021

Портпаролот на грчката Влада, Јанис Иконому, на редовен брифинг со новинарите, соопшти дека се вакцинирани 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст, што значи дека имунизирани се секои двајца од тројца Грци над 12 години.

Иконому: Вакцинирани се двајца од тројца Грци над 12 години

24Инфо - 23.09.2021

Досега 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст одбраа да се вакцинираат и ова значи дека двајца од тројца Грци над 12 години се вакцинирани, а ако ги вклучиме и оние кои стекнале имунитет откако прележале, тогаш тројца од четворица наши сограѓани ...

Иконому: Вакцинирани се двајца од тројца Грци над 12 години

Курир - 23.09.2021

Досега 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст одбраа да се вакцинираат и ова значи дека двајца од тројца Грци над 12 години се вакцинирани, а ако ги вклучиме и оние кои стекнале имунитет откако прележале, тогаш тројца од четворица наши сограѓани ...

Иконому: Вакцинирани се двајца од тројца Грци над 12 години

Опсервер - 23.09.2021

– Досега 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст одбраа да се вакцинираат и ова значи дека двајца од тројца Грци над 12 години се вакцинирани, а ако ги вклучиме и оние кои стекнале имунитет откако прележале, тогаш тројца од четворица наши сограѓани ...

Иконому: Вакцинирани се двајца од тројца Грци над 12 години

Zoom - 23.09.2021

Досега 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст одбраа да се вакцинираат и ова значи дека двајца од тројца Грци над 12 години се вакцинирани, а ако ги вклучиме и оние кои стекнале имунитет откако прележале, тогаш тројца од четворица наши сограѓани ...

Вакцинирани се двајца од тројца Грци над 12 години

Скопје инфо - 23.09.2021

Досега 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст одбраа да се вакцинираат и ова значи дека двајца од тројца Грци над 12 години се вакцинирани, а ако ги вклучиме и оние кои стекнале имунитет откако прележале, тогаш тројца од четворица наши сограѓани ...

Иконому: Вакцинирани се двајца од тројца Грци над 12 години

MakPress - 23.09.2021

Досега 6,4 милиони Грци над 12-годишна возраст одбраа да се вакцинираат и ова значи дека двајца од тројца Грци над 12 години се вакцинирани, а ако ги вклучиме и оние кои стекнале имунитет откако прележале, тогаш тројца од четворица наши сограѓани ...