TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црн хумор или само забава? Распродадени лото ливчињата со бројот на корона кризата

Во Центар - 21.11.2020

Љубителите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа ливчињата од традиционалната божиќна лотарија со броеви поврзани со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означува датумот на почетокот на епидемијата во земјата.

Црн хумор или само забава? Распродадени лото ливчињата со бројот на корона кризата

Пулс24 - 22.11.2020

Љубителите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа ливчињата од традиционалната божиќна лотарија со броеви поврзани со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означува датумот на почетокот на епидемијата во земјата.

Црн хумор или само забава? Распродадени лото ливчињата со бројот на корона кризата

Кајгана - 21.11.2020

Љубителите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа ливчињата од традиционалната божиќна лотарија со броеви поврзани со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означува датумот на почетокот на епидемијата во земјата.

Божиќна лотарија во Шпанија се претвори во корона лудило: „Тепачка“ за ливчињата со броеви поврзани со коронакризата

Вечер Прес - 21.11.2020

Фановите на игрите на среќа во Шпанија ги разграбаа тикетите на традиционалната Божиќна лотарија со броеви кои имаат врска со коронавирусот, а меѓу првите беше и бројот што го означи датумот на почетокот на епидемијата во таа земја.

Шпанците ги разграбале ливчињата за Божиќна лотарија со броеви на коронакризата

Канал5 - 20.11.2020

Коронавирусот не само што влијае на физичките односи меѓу луѓето во Шпанија, туку и на нивното однесување кога купуваат ливчиња за традиционалната Божиќна лотарија. Кога купувале ливчиња, жителите масовно избрале броеви поврзани со пандемијата, па ...