TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

149 протест на исклучените од системот за парно греење

Макфакс - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

Протест на исклучените од системот на Топлификација по 149-ти пат

Радио МОФ - 13.01.2018

И денеска, како изминатите 149 саботи, во центарот на Скопје ќе протестираат лицата исклучени од системот на Топлификација, кои мора да плаќаат сметки иако не користат централно греење. „Сметките за парно греење треба да бидат минимум 30% пониски! ...

149 протест на исклучените од системот за парно греење

Вечер - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

Протест на исклучените од системот за парно греење

А1 On - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

149 Протест на исклучените од системот за парно греење

24 Вести - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

Исклучените од системот за парно греење на 149-ти протест

Денар - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

Канал 77 - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

Денеска исклучените од системот на Топлификација ќе го одржат 149-от протест

Скопје инфо - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува декабараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

149 Протест на исклучените од системот за парно греење

Локално - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

149-ти протест на исклучените од системот за парно греење

Точка - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски.

Протест на исклучените од системот за парно греење

Алфа - 13.01.2018

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест. Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен ...